reklam alanı

Şanlıurfa’nın ilçesine dev yatırım: 73 bin metrekarelik yeni tesis kuruluyor

Siverek’te Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü tarafından 73 bin 766 metrekarelik alanda yeni tesis kurulacak.

Şanlıurfa’nın ilçesine dev yatırım: 73 bin metrekarelik yeni tesis kuruluyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SİVEREK- Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürlüğü tarafından 73 bin 766 metrekarelik alanda kurulacak yeni tesisin çalışmalarına başlanıyor.

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yatırımın hem ilçeye hem de bölgesel olarak önemli katkılar sağlayacağını belirterek projeye tam destek vereceklerini söyledi.

Başkan Bucak, tesisin hem bölge tarımını güçlendireceğini hem de üreticilerin emeğinin daha fazla değer kazanmasına katkı sağlayacağını ifade etti. 

BUCAK: BU YATIRIM BÖLGE TARIMININ GÜÇLENMESİ İÇİN ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAK

Belediye olarak sürecin her aşamasında gerekli desteği sunacaklarını belirten Başkan Bucak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü tarafından 73 bin 766 metrekarelik alan üzerine yapılacak yeni tesisin ilçemize kazandırılacak olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu yatırım, bölge tarımının güçlenmesine ve üreticilerimizin emeklerinin daha değerli hâle gelmesine önemli katkılar sağlayacak. Bizler de sürecin her aşamasında elimizden gelen desteği vererek bu önemli hizmetin en kısa sürede tamamlanması için çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimize hayırlı olsun.”

Şanlıurfa’nın ilçesine dev yatırım: 73 bin metrekarelik yeni tesis kuruluyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.